Expressyourself.no miljøvennlig synlighet

Kvalitetstrykk

Miljøvennlig

expressyourself.no trykkeriet
synlighetsfabrikken

om oss

Expressyourself.no eies og drives av HCAG HOLDING AS. De involverte har jobbet med klær og drevet blant annet Lykke i Norge AS i perioden 2008 til 2016. I tillegg har vi eid importbedriften SAHAGA AS og elektronikkvaremerket POP.

HCAG HOLDING AS
org nr: 989086561
Stenverpet 7
1676 KRÅKERØY
Norge

 

Hans Christian Andersen

Trykk

Vi tilbyr deg de beste utskriftstjenestene - digitalt trykk, 3D digitalt trykk, varmeoverføring, DTF, broderi, silketrykk og støtte fra et erfarent team. Hver bestilling er verifisert av en grafisk designer og en trykkeriekspert. Trykket er miljøvennlig.

Bærekraft

Fabrikken vår ble etablert i 1977, har 130 ansatte og 2 økosertifiseringer. Fra 2019 har all produksjon av klær blitt gjort på en bærekraftig måte, i Europa.
Dette er etisk og bærekraftig mote. Vår kolleksjon er laget av økologisk og resirkulert bomull. Alle plaggene er produsert i EU, og fabrikken er sertifisert av OCS og RCS. Transporten av våre klær er karbonnøytral.

 

Merkevarebygging

Vi tilbyr merkevaretjenester med tilpassede etiketter, dekorative etiketter, «hang-tags», klistremerker og emballasje med din dekor, som vil sette ditt unike preg på klærne dine.

 

expressyourself.no tøy med trykk

Med naturen i tankene.

Lillian Galborgen

expressyourself.no sertifiseringer